Известие

Collapse
No announcement yet.

КАТАЛИЗАТОР

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

ами добре де колеги, аз бих искал да си запяза катализатора, знае ли се дали някои ден няма да вкарат закон и да ми потрябва, всички майстори ли взимат катализаторите, ако не искам да им го дам, аз си плащам те са длъжни да ми свършат работа нали
    Alfa Romeo 146 1.6i boxer 103hp,

Fiat Coupe 1.8 16v 131hp
    i dvete begachki

Comment

Ми не можеш да си платиш за гърнето и труда и да си вземеш катализатора, но за какво да даваш излишни пари, кой знае кога ще въведат задължителния катализатор.
      Пепи ти ако решиш наистина да караш всичките коли мога да мина да взема телефона му за да се разберете. Аз живея на 10 мин от него!
      Alfa 145, 1.6 TS, 120hp, 99'

Comment

Сега като погледна по-реално на положението , 2 от колите нямат навъртяни 30К к , а майче само 3-4 коли ще ходят за ремонт ..
        Още не съм поглеждал положението под .. колата ... Щях да кажа под капака ;]

Според мен , най-голям шанс за момента да се ходи са Алфата , двата Фиата и може би Реното .. трябва да се свържа с предния собственик , да го питам , дали преди закупуването е сменил И катализатора , понеже ми каза ,че е сменил всичко , и на колко КМ трябва да се смени ...

btw Реното е на жена ми , и за няма и година (9 месеца и малко вече)направи 35 хиляди километра ...

Comment

чисто нов катализатор, с документ че е катализатор мога да доставям на 85лв. може да кача снимки после. ако има заинтерисовани пращам по куриер с наложен платеж
          НАЙ-БЪРЗИЯТ ПЪТ ДО ВКЪЩИ ->146-BOXER 1.6

Comment

хаиде качи снимки, че ако е прее....н моя може и да си зема
            Alfa Romeo 146 1.6i boxer 103hp,

Fiat Coupe 1.8 16v 131hp
            i dvete begachki

Comment

това е катализатора, испански е, дават го за коли до 2000куб
              http://www.snimka.bg/album.php?album_id=135110
              http://www.snimka.bg/album.php?album_id=135110&photo=2

Comment

Не бачка линка, т.е. бачка ама не показва квот тряя
                Mitsubishi Outlander
                Mitsubishi Space Star
                Daihatsu Terios

Comment

на мен ми ги отваря, незнам как да ги кача тук, ако може да му ги прата на някои и да ги качи

Comment

На теб ти бачка, защото си логнат. На нас без тази привилегия да ти знаем паролата не се отваря

Качи ги тук - http://up.drun.net/ и после дай линк, под снимката имаш варианти.
                    Алфа Ромео 146 '96 1.6i 8v Boxer, Mercedes Benz C 200 '01

Comment

сложих снимки в раздел продава, оправих и тука линковете и вторите ги отваря, ако има заинтересувани да казват, че нямам много време

Comment

Искам да попитам нещо относно катализтора. Та препоръчаха ми да го махна, защото е запушен и смърди от него. Мисля да отида в Палмата на Сливница и до колкото разбрах от приятели ти дават пари и ти слагат резонаторно гърне ли е, кво ли е там. Та въпросите са ми:
                        1.Какво трябва да предствлява това гърне, за да гледам какво ми слагат и трябва ли нещо специално да има.
                        2.Къде ми е ламбда сондата? Да не прецакат нещо тия араби като свалят катализатора. Да откачам ли акумулатора и въобше да внимавам ли за нещо?
                        Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                        Mazda 6 2.3 2005
                        sigpic

Comment

Ми нормално гърне се слага на мястото на катализатора
                          Мен тая манипулация ми я направиха в ЕМ Комплект в Павлово и стана перфектно...пари не ми дадоха, 1:1 беше цялата история

Ламбдата ти е преди катализатора...
                          156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                          http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Първоначално публикувано от ultrashock
                            Някъде ето тук се пада! Улицата е успоредна на ломско шосе, а севриза се пада срещу детската градина. Пише Ауспуси, с едни сини врати е! Аз вече 3 коли съм правил там, казвате му че искате да махнете катализатора и на него му светват очичките, явно взима добре за тях! И си казвате дали искате с права тръба или с гърне да го направи!
                            може ли нов линк на мястото кадето се намира или някой който е ходил да обесни каде е,защото ломското е доста дълго и има няколко успоредни.
                            146 JTD-2000г.
                            Punto 1.2

Comment

Махаш к-ра,на мястото му слагаш идеално права тръба и караш.За звука не се притеснявайте-само могат да ви завиждат на възможностите!!!Представете си: Как бихте се затичали нормално с ТАПА в задника?Блаженството изисква жертви!Проблеми с изспускателна с-ма на <U>тел:<I><B>

Comment

Абе колеги какъв е тоя катализатор за 85 лева - това звучи абсурдно.
                                Аз знам за цифри от порядъка на 1000.....
                                Alfa 145 1.6 TS 16V '99
                                Toyota Corolla 1.4 VVTi

Comment

Working...
                                X